AKTUALNO

Proljetni ZG21 POLUMARATON 2024.

Vikend u kojem se izmjene sva godišnja doba , kako bi došli do proljetne utrke 😅 Zagreb21 – Zagrebački proljetni polumaraton, na kraju sve u svemu jedan odličan dan 😃!!!
 
Cristina Cirstinoiu je popravila svoj PB u polumaratonu i to za 4 minute 1:42:34 💪🏻👏🏻, i osvojila je 🥈u kategoriji !
Odlične su bile i naše ATSP štafete 💪🏻!
Team1 ATSP 2M+2Ž ( Filip, Dražen, Nataša, Ivana)
Team2 ATSP 3M+1Ž ( Josip Jo, Antonio, Ena, Josip R)
Team 1 osvojio je 🥉mj. 😃
Ekipa bili ste sjajni 👏🏻!!!
 
Čestitamo svima!!

CRO ATHLETICS GALA 2024. 🇭🇷

Čestitamo našoj Matei na dodijeljenom priznanju i našem treneru Slavku Petroviću!

🏃🏃🏻‍♂️🏃🏃🏻‍♂️🦸🏻‍♂️🦹🏻‍♀️🧙🏻👩🏼‍⚕️👀 Run maškara run 🏃🏃🏻‍♂️🏃🏃🏻‍♂️🦸🏻‍♂️🦹🏻‍♀️🧙🏻👩🏼‍⚕️👀
Papuk TRAIL 2023.


12. Martinski polumaraton

Na 12. Martinskom polumaratonu i utrci na 5 km Martina prva u utrci na 5 km 🖐🏻 !!!
…. istrčala utrku za odličnih 21:33 minute 🥇🏆!!!
Čestitamo 💪🏻😃!!!

Završetak ATSP sezone 2023.


Noćni ZG10 – 2023.


Malo trčanja u PRIRODI …


ŠiBeNiK run 2023.


HERCULESmarathon (Romania) 2023.


ZGmarathon 2023.


Matea Pilić-Petrović PileBOWEN terapeut


11. Karlovčaki cener – 2023.


Medved run 2023.


PLITVIČKI MARATON 2023.


Medvednica trail 2023.


Anegdota na jutarnjem treningu 😊

Anegdota na jutarnjem treningu 😊, simpatičan gospodin došao i pokazuje časopis Maratonac iz 2007 godine i pita jel znate vi zašto se zovete baš akademija trčanja Slavko Petrović ?Vaš trener je bio prvi na tablicama u maratonu , poslije smo mu ipak rekli da upravo priča sa tim trenerom ( maratoncem) iz prošlosti 🙂!!!Jeste li vi danas otrčali svoj maratonski trening 😁???


Absolute Biokovo challenge utrka


Du Motion


Maksimirski minus zwei cener


Matea Parlvo Koštro – HANNOVER MARATHON 2023.


ZG 21. – 5km … POLUMARATON … ŠTAFETE


ZG 21 2023. i PAGtrail


Kostrena trail 2023.


PRVI TRENING nove sezone 2023.


Državno prvesnstvo u krosu 2023. – MEDULIN


Morning run !


U P I S I !!!

Priču već znaš ..

Tjelesna aktivnost, je osnovna ljudska biološka potreba, a predstavlja neophodnu vrijednost s ciljem postizanja i održavanja fizičkog i mentalnog zdravlja.Suvišno je govoriti o nedostatcima koje suvremeni pretežno sjedilački način života i rada donosi te s kakvim se dugoročnim zdravstvenim posljedicama suočavamo zbog nedovoljne fizičke aktivnosti.


MATEA PARLOV KOŠTRO

MATEA PARLOV RUNNER
poziva sve da se pridruže novoj sezoni 2023. AKADEMIJI TRČANJA Slavko Petrović

14. 02. VALENTINOVO !

Sretno Valentinovo

💙❤️


12. 02. GuliettaRomeo Half Marathon


11. 02. SAMOBORSKA zimska trail liga


08. 02. Pripreme u Portugalu !!

Nema veće provokacije kad ti trener javi plan iz toplog Portugala 🙃, ali mi smo odgovorili odrađenim treningom u hladnom Zagrebu 🙂👟!!!Odgađaš li ti svoje novogodišnje odluke, sutra ću 😉😃????Nema lošeg vremena, samo loše opreme 👟Upisi krenuli➡️…prvi trening utorak 07.03.2023. Utorak/četvrtak u 17.45hSubota u 9hLokacija : Central Park ( Maksimir )


Priče trkača ….


04. 02. Duga SUNČANA rana jutra !


02. 02. Trener Slavko Petrović s dvije olimpijke na treningu u Portugalu


26. Žumberačka utrka 2022.


Polako se vraćamo u normalu


Doček Matea Parlov Runner & Slavko Petrović 🏆


VICEPRVACI EUROPE u maratonu

Cijeli niz godina, truda, muke, patnje, odricanja, dobrih i loših stvari upravo se nalazi u ovoj prelijepoj srebrenoj medalji

🥈…u jednom natjecanju sažet jedan sportski život ❤️🏆🏆💪!!!

Prvi put u povijesti Hrvatske 🥈srebro u maratonu 🏆🤍 02:28:42

Čestitke na povijesnom danu Matea Parlov Runner i našem Boss-u Slavko Petrović 👏!!!


ATSP – HENDRIX 2022.


Vikend za pamćenje


OPREMA ZA TRČANJE

Danas se na tržištu nalazi tona različite opreme za trčanje, od tenisica za trčanje, tehničke odjeće, čarapa, kompresijske odjeće, gps satova, monitora srca i još brdo dodatne opreme…
Što vam je stvarno potrebno ???
Odgovor ovisi o vašim osobnim performansama, razini treninga, ciljevima treninga, proračunu i koliko volite današnju novu tehnologiju.
No, sve u svemu OSNOVNI komplet za trčanje uključuje
☑️tenisice
☑️majicu kratkih/dugih rukava
☑️kratke hlače
☑️tajice kratke/duge/poluduge
☑️šuškavac
☑️čarape
☑️sportski top za trkačice
Ako ih već imate u svom ormaru, onda imate 90posto opreme koju morate imati 😃.
Kako odabrati pravu odjeću i tkanine za trčanje⤵️
Tenisice za trčanje su najvažniji dio zaštitne opreme koji vam je potreban, stoga biste trebali potrošiti najviše vremena i novca tražeći savršeni par, kako biste se zaštitili od ozljeda i kako bi našli tenisice koje najbolje odgovaraju vašoj biomehanici stopala i hodu.
Zašto pamuk izbjegavamo koristit u trčanju ???
Ovaj materijal ne regulira pravilno tjelesnu temperaturu, zimi ćete se osjećati super hladno, a u vrućoj sezoni ćete biti pregrijani i teški. Nakon što se pamuk smoči, ostaje mokar, pretvarajući se u grubi materijali koji može dovesti do nelagode i ranica. Umjesto toga trebat će vam oprema izrađena od visokih performansi, tehničkih materijala , laganih za tijelo kao što su dryfit, climalite, coolmax…
Ove tkanine odvlače znoj od vašeg tijela i brže se suše od pamuka, pomažu u regulaciji tjelesne temperature, zadržavanjem topline tijekom hladne sezone i raspršivanjem tijekom ljeta.
Još 10 dana do početka NOVE SEZONE 🏃🏃
Početak 08.03.2022.⤵️
Kako se obući za prvi trening ???‼️
Slojevito👍…na početku trčanja uvijek je prohladno, ali čim se krene sa aktivnošću tijelo se zagrije i nije potrebno imati predebelu odjeću na sebi…
Za prvi trening bit će dovoljna
kratka majica, duga majica, šuškavac, tenisice..lagana kapa ili traka ovisno o vremenskim uvjetima 🏃🏃🏃!!
Vidimo se uskoro…💪‼️💪🏃🏃

Vinarija BOGDANOVIĆ


VALENTINOVO !!!

VOLITE SE ….i trčite !!!!

LOVErun

UPIŠI SE !!!


‼️ Priče polaznika ATSP running teama ‼️

Martina

Ana

Mlada mama koja je u našoj ekipi godinu dana i u tih godinu dana uvjerila se da trčanje više ne liči na trčanje koje prije nije voljela i koje je prije uspješno izbjegavala. Danas uz sve životne obaveze koje ima i umor koji ju ulovi kad imaš malu djecu, voli onaj pozitivni umor jer zna da je stres ostavila iza sebe kad krene doma nakon trčanja 😃🏃🤜🤛!!!
” Ponekad ne trčimo da pobjeđujemo u utrkama , ponekad trčimo da pobjegnemo kako bismo pronašli mir i bili slobodni “
Ana story ⤵️
Otkada su me u osnovnoj i srednjoj školi na tjelesnom tjerali da trčim za ocjenu, nisam to voljela jer sam uvijek bila lošija od drugih. Kad sam shvatila da se ne trebam uspoređivati s drugima nego samo sa sobom, otvorila se nova dimenzija, a trčanje se pokazalo kao način na koji ja postanem svjesna svog disanja, svog tijela, kontakta s tlom i prirodom u kojoj trčim. To nosi veliko zadovoljstvo i mir, a uz to još niz benefita kao npr. druženja sa divnim ljudima, zabave 🥳, ćavrljanja tokom treninga ☺️ ako ti tempo dozvoljava…itd. Trening je prilagođen svakoj osobi bilo da se radi o nekome tko nije nikada trčao ili o nekome tko trči već godinama. Preporučila bih svakome tko želi raditi na stanju svoga tijela, uma i duha! ❤️
Ekipa ATSP- tima je odlična i gura te da što bolje odradiš trening, svi međusobno smo si jedna velika podrška !!!
Ako želiš biti dio ekipe….ispuni prijavu 🤜🤛⤵️
https://akademijatrcanja.hr/registracija/

Ivan

Mladi dečko koji je svoje povremeno trčanje zamjenio za REDOVITO trčanje, ne zato što ga je netko tjerao, već zato što je shvatio da “ono što se danas čini nemogućim jednog će dana biti vaše zagrijavanje “.
Kako je to bilo kod njega, pročitajte u tekstu ⤵️
Krenuo sam trčati, kada me moja tadašnja cura, danas supruga upisala sebe i mene u akademiju trčanja SP kako bi se malo aktivirali u sportu. Nekad davno sam trenirao rukomet, no nakon ozljeda koljena kontaktni sportovi nisu dolazili u obzir, a sve ostalo mi je bilo pomalo dosadno. Kad sam krenuo sa trčanjem u ATSP-u svidio mi se pristup i ekipa.
Pokušavao sam dvije godine održati što veći kontinuitet na treninzima ali nisam previše uspijevao s obzirom na privatne obaveze. Nisam bio redovit koliko sam htio da budem. Pred kraj 4. mjeseca 2021. prijatelj mi je predložio i nagovorio da idem na Zagrebački polumaraton. Cijeli trening sam razmišljao i na kraju sam rekao ma idem koliko istrčim istrčim. U to vrijeme mi je bilo nepojmljivo istrčati polumaraton. Tada sam samo razmišljao kako bi volio nekad istrčati polumaraton, ali nisam bio siguran da sam u tom trenutku spreman za to. No tog dana 02.05. sam uspio sa 107 kila istrčati polumaraton sa vremenom 1h:49min.
To je bila moja prva službena utrka u životu. Na toj utrci sam se do kraja zaljubio u trčanje. Tog dana bilo je predivno jutro nakon kiše. Bilo je predivno trčati po zelenim ulicama Zagreba. Nakon što sam ispunio cilj i istrčao polumaraton sa iznenađujuće dobrim rezultatom, trebalo je naći novi cilj. U toj euforiji nakon trke sam došao na ideju da istrčim MARATON.
Toga dana je krenula moja čarobna priča prema novom cilju: MARATON uz najboljeg trenera Slavka Petrovića!
U startu nisam mogao trčati tri sata u komadu i bilo je pomalo nevjerojatno da ću stvarno ostvariti taj cilj, ali uz pravo vodstvo sve je moguće !!! Slavko je slagao treninge, ja sam ih odrađivao i u 5 mjeseci sam se spremio za maraton i ostvario i taj cilj.
No na kraju sam shvatio da sam ostvario i puno više, redovito uživam u prirodi, osjećam se puno bolje i postigao sam balans u životu. Sve je lakše uz dobre treninge i pravu ekipu koja te dodatno nosi a osim toga me vuče i spoznaja i želja da mogu istrčati neku veću kilometražu, ne samo istrčati, već istrčati je s dobrim rezultatom. Sve to skupa je stvarno poseban osjećaj koji se ne može tako lako opisati riječima. Treba se usuditi, probati i uživati !!!
P.s. Ivan je istrčao svoj prvi maraton u Ravenni sa odličnim rezultatom 3:27:31 i dokazao da je citat s početka priče itekako moguć 😃

10 razloga “DA” trčanju !!!


Pali su novi HR rekordi … ali i osobni!!!


Sretan Vam dan ZAGRLJAJA

Zamislite netko vas je taknuo…i to je uzrokovalo ni više ni manje receptore unutar kože da se probude i da šalju signale živčanom sustavu da se nešto dogodilo…a dogodio se ZAGRLJAJ 🤗…i dopamin hormon sreće nas je preplavio….zato danas zagrlite nekoga ….u koroni smo taj osjećaj pomalo zaboravili ali danas je dopušteno 😉 SRETAN VAM DAN ZAGRLJAJA 😃!!!!


Idealna SUBOTA

Idealan dan za super stvari, mi smo odabrali trčanje 💪!!!Želiš li napredovati u 🏃🏃, na pravom si mjestu …https://akademijatrcanja.hr/upisi-2022/


ZIMSKI TRENING !!


ZAGREB 21Malo lijepih vijesti….pali su prvi rekordi u polumaratonu koji se 10.04. održao u Osijeku 💪. S obzirom na koronu , danas je luksuz uloviti utrku i tempirati formu za nju.Ali što se mora nije teško 🤗👋…tako mi slavimo dva osobna rekorda naših vrijednih trkača 👌.Jakov Krstić je tako istrčao svoj prvi polumaraton i upisao se u knjigu rekorda ATSP trkača u polumaratonu u vremenu od 1: 38: 33 , a Martina Horvat sa rezultatom 1:35: 38 upisala se u knjigu rekorda ATSP-a u ženskoj i muškoj konkurenciji 💪👋!Bravo 👏👍 !!!P.s. rekordi su tu da se ruše 😉…tako daaa..🏃🏃


Novost na našem treningu 🏃🏃, od sad trčimo i regeneriramo se odmah nakon treninga 💪👌!Plivit magnezij duo power je uz nas zahvaljujući PLIVAzdravlje !


Kako odabrati prave tenisice za trčanje?

‘Moraju biti broj ili broj i pol veće nego vaše stopalo’


NOVA SEZONA JE POČELA !!!
PRIPREMA – POZOR – KRENI

Upisi u novu sezonu ATSP 2021.

Pandemija … trčanje … ostani u pokretu … budi zdrav !!!

https://3sporta.com/treniranje-u-doba-pandemije/?fbclid=IwAR096t9AUNBtsMWu6k-XVh8cKOsYVei62tMX0dzU5JX90Ev0qSZos8WbQ8M

… ne samo trčanje


DOBRO DOŠLI !!!


ATSP team

ATSP team u odjeći novog partnera 🇭🇷LODOLI🇭🇷 vas čeka na treningu nove sezone 2020.! Glavni trener Akademije Slavko Petrović Voditelji: Ivan, Zoran, Katarina i Matea

Run 2 gether

https://www.facebook.com/AKSvetice/videos/526991794502582/
ATLETSKI VRTIĆ … počinju treninzi za malene … 🏃🏃🏃 Budite sportivo family 🏃🏃🏃

Crazy hill TRAIL


LODOLI

Lodoli naš novi partner u novoj sezoni ATSP team-a 😃🔝💪!
Drago nam je što možemo nositi i promovirati odjeću 100% 🇭🇷 Hrvatski sportski brand, Hrvatska proizvodnja i vrhunska kvaliteta!
➡️Lodoli brand 🔝Mlad i uspješan Roland Lodoli kao poduzetnik predstavlja nešto posve novo u lijepoj našoj. Roland je, za razliku od većine mladih ljudi koja svakodnevno napušta Hrvatsku za boljim životom, odlučio uložiti svoj rad i trud te pokazati da se i u Hrvatskoj može uspjeti. Iako je pola svog života proveo u Njemačkoj odlučio se vratiti kući i napraviti nešto novo. Lodoli se vratio da bi proizvodio,prenosio svoje znanje i kreativnost!
Lodoli je otvorio malu tvornicu u Turnju – gradskoj četvrti grada Karlovca u kojoj procesuira svoje proizvode od odabira materijala, skica, ideja i na kraju do samog završnog proizvoda.
Više o proizvodima možete saznati u poslovnici u Westgate-u, Karlovcu i na webu⤵️
https://lodoli.hr/
Pratite nas jer spremamo dodatne pogodnosti za naše članove 💪👟😃!
Prijavi se https://akademijatrcanja.hr/aktualno/

Top 10 hrvatskih maratonki – desetljeće ženske maratonske renesanse


Dan RUŽIČASTIH majica


Ivan Lacić – voditelj u ATrčanja SP


Deset veličanstvenih – Tko su najbolji hrvatski maratonci i gdje su danas


Laktatna dijagnoza


LOVErun


NISSAN *GT Automobili*

Od ove sezone službeno vozilo Akademije trčanja SP je Nissan pod pokroviteljstvom GT Automobili‼️

Ponosni smo što uz trčanje od danas zahvaljujući NissanLeaf.NZ možemo pridonijeti zaštiti planete🌍.

100%električno vozilo naprednog ekološkog dizajna i tehnologije upravo u Akademiji trčanjaSP😃💪!

Trenirajte i pratite nas jer uskoro će jedan od polaznika ATSP slučajnim odabirom osvojiti Nissan LEAFE na 7 dana 👏!

To možeš biti i ti zato se prijavi⤵️na link ili putem inboxa!


NUTRIVISION !!!

Nutrivision je od danas i službeno naš partner u nadolazećoj novoj sezoni !
Drago nam je što možemo obznaniti te predstaviti naše nove suradnike, magistre nutricionizma Roka Marovića i Nikolu Talana. Nikola i Roko su osnivači Nutrivisiona, nutricionističkog savjetovališta te edukativne platforme, čiju vrijednost su prepoznali njihovi brojni pratitelji i čitatelji na društvenim mrežama te naravno klijenti s kojima su otvarili ili ostvaruju fantastične rezultate.
Oni su znalci u čije su ruke, brigu o prehrani prepustili mnogi rekreativni te profesionalni sportaši iz cijelog spektra sportova od nogometa, rukometa, borilačkih sportova pa sve do atletike gdje je naša Matea Parlov Koštro njihova najsjajnija sportašica.
Nutrivision će biti naša kontinuirana nutricionistička podrška, stoga se pripremite na hrpu kvalitetnog i edukativnog sadržaja kojim ćete moći unaprijediti te prilagoditi Vaše prehrambene navike u svrhu ne samo poboljšavanja vašeg zdravlja, već i sportskog performansa te oporavka od istog.
„Stay tuned“ jer ubrzo ćete saznati koja iznenađenja su ATSP i Nutrivision pripremili za
Vas.

Zašto trčim?

Bok, zovem se Bojan i trčim dvije godine u Akademiji trčanja Slavko Petrović. Zašto trčim❓ Kad sam bio sasvim mali živio sam u blizini sportskog centra koji je imao stazu singlicu – puteljak u borovoj šumi. Tamo je uvijek netko trčao, pa sam krenuo povremeno i ja jer je mi to bilo zabavno. Kasnije sam kao i masa dječaka trenirao nogomet, ali sam svejedno trčao za kremšnite. Profesor u školi bi mi svake godine prije gradskog krosa rekao: Slušaj mali, ako se ispred atletičara opet popneš na postolje, plaćam kremšnite. Kremšnite su bile osrednje, ali je osjećaj bio dobar. Uglavnom sam uvijek trčao sam. I danas se pri tome jednako dobro osjećam kao kad sam bio klinac. Zašto sada trčim s ATSP❓
1️⃣zato što je u ATSP odlična i zabavna ekipa. 2️⃣dobro je kad ti treninge vodi netko tko se time profesionalno bavi. Razlika postoji i evidentna je.
3️⃣trči se u Maksimiru koji je lijep u svako doba godine na svoj način, pa se istovremeno s treningom vrijeme provodi u prirodi.
I na kraju, pivo s ekipom poslije treninga donosi dodatnu kvalitetu. Vidimo se na treningu.👟
Pridruži se Bojanu i ti, jer Bojan voli adrenalinske utrke 💪!


Najbolji trenutak je upravo SADA !!

Nekako u ovo doba godine, prije točno godinu dana, u meni se javio glasić: Izlazi van! Kuda van? Izlazi van, na zrak, trči, hodaj, radi što hoćeš, izlazi van…Hm, kuda van, najveći domet hodanja bilo mi je sjesti u auto i odvesti se od točke a do točke b, sportom se nisam nikad bavila, a onda mi je život dodijelio i neke drugačije karte (vezano uz obiteljsku situaciju), nisam se stizala baviti ničim drugim. I sad odjednom, hajde van. Intuicija!! Ok, poslušat ću te ovaj put, jer tako često ili te nisam čula, ili sam te „ušutkala“.. Pojma nisam imala o trčanju, grupama, tražila sam samo najbližu i onda mi se slučajno (hm, tko još vjeruje u slučajnosti 😉), otvorio na fejsu ATSP. Pa rekoh, krećem. Puna entuzijazma, a slabih nogu.😅..Ma nema toga što se trčanjem ne može „ispraviti“.. Od stanja srca, pluća, cirkulacije, do stanja uma. Ne, ne reklamiram polikliniku 😂 ,već o onome u „zdravom tijelu zdrav duh“, ali nakon tako kvalitetno provedenog vremena sa fantastičnim trenerima (Slavko 👌 ), ekipom, da nas je netko svijećom tražio ne bi nas tako spojio,mogu reći u „zdravom duhu zdravo tijelo“..Pokušajte i vi, dođite, a ja ću vam priču nastaviti uživo….🏃‍♀💞


Savjet protiv prehlade !!!

Ovaj puta krenite u borbu protiv gripe i prehlade od zadnjeg savjeta

Zadnja sličica nikako nije najmanje važna


Trening, party, putovanja, utrke … trčanje !!!

Bok,
Ja sam Nataša. Već sam vam puno puta pričala o Akademiji trčanja Slavko Petrović, našem trčanju, novim znanjima, pomicanju granica, uspjesima… Trčim od kad znam za sebe. Kao malu učili su me red i pravila u atletskom klubu, poslije sam odrasla i trčala sam sama. Sam uvijek manje više trčiš isti ritam, teško ti se motivirati za nešto teže, jače.
Onda sam pronašla ATSP team💪. U akademiji sam već 4 godine. U Slavku sam opet pronašla nekog koga bezgranično slušam, vjerujem mu i znam da mu je stalo do svakog od nas, najbržega i najsporijeg, najmlađeg i najstarijeg. Ono što bih vam sad još rekla: Akademija nije samo trčanje, to nam je svima postala druga obitelj, mjesto zdravog provođenja vremena ali i opuštanja nakon treninga, uz Kozel, kuhana vina i najbolju ekipu na svijetu ! Dođite, vidimo se…


Jutarnji gelender

Za trčanje je potreba volja, a “startat” s trčanjem u 5.30 kako bi se popeli na Sljeme i uživali u svitanju moraš bit zaljubljen u trčanje 💯%.


Dino Turković

naš je redoviti polaznik ATSP. Prijavio se kao početnik i taj klik promijenio mu je život.
DINO:
“Počeo sam trenirati trčanje prije godinu dana u Akademiji trčanja Slavko Petrović. Prije toga se nikad nisam bavio trčanjem i nisam shvaćao što je tu zapravo zabavno. Sada nakon godinu dana treniranja, još uvijek ne znam točan odgovor na to pitanje… Možda je to što se osjećam bolje, puno superiornije fizički nego što sam to bio prije godinu dana, možda što me veseli gledati napredak u utrkama, možda veselje radi skupljanja kilometara, možda osjećaj kretanja, možda to što mi je potrebno resetiranje nakon napornog dana na poslu, možda što sam smršavio oko 15 kilograma i primjećujem pozitivnu transformaciju u fizičkom izgledu ili možda nadmetanje sa samim sobom. Vjerojatno je sve zajedno i još puno drugih stvari radi kojih s nestrpljenjem čekam i veselim se svakom novom treningu ili utrci.”

Ono što mi znamo da Dino više nije početnik. Sada trči utrke na 5 km, 10 km i novi plan mu je istrčati prvi polumaraton, a mi znamo da on to može i bude.


Dina & dog & Dino


Trail sekcija u ATSP

Od 01. 11. 2019. počeli su upisi u Trail sekciju Akademije trčanja SP. Treninzi počinju 04. 12. 2019. godine.


Mostar run conference

Sve koje zanima tema polumaraton i maraton Vrijedi pogledati i poslušati našeg trenera Slavka Petrovića … Tema: Planiranje iprogramiranje za Maraton/polumaraton